Homepage
Contact

GourmetFly.com

Jagt og fluefiskeri i Frankrig

Og fluefiskeri i Spanien

Gourmetfly.com er en fransk organisation, hvis formål er at organisere fluefiskeri eller jagtferie i Frankrig for udenlandske turister.. Vi tilbyder også fluefiskeri i det nordlige Spanien (Pyrenæerne i Catalonien, Aragonien, Navarra, og også i Cantabria & Asturias), men til jagt arbejder vi hovedsageligt i de franske landskaber, (Normandiet, Loire, Bordeaux, Pyrenæerne og Provence). Hvis vi især tilbyder ophold for individuelle jægere, kan vi også organisere drivjagt (vildsvin, agerhøner eller fasaner), for grupper på 7 til 15 jægere.  Paa storvildt: jager vi vildsvin, kronhjort, dåhjort, gemser, mufloner, og rådyr. Vi jager også agerhøner, fasaner, skovsnepper og bekkasiner med stående hunde. Ringduer og ænder fra "blinds".

Alle vores programmer er « wife endorsed » som amerikanerne siger. Hvorfor ?  Fordi det er en måde at gøre bekedtskab med det « gemte » smukke Frankrig. Skønne landsbyer, dejlige hoteller, små  restauranter, eller picnics ude i det grønne...

Til slut! Mit navn er Nick, jeg er jægeren, fiskeren og forfatteren af disse linier (samt hjemmesiden) ... desværre taler jeg ikke dansk, men jeg taler engelsk, spansk, italiensk og naturligvis fransk. Andre i « teamet » taler dansk, og vil være glade for, hvis nødvendigt, at tale med dig i telefonen, og svare på dine spørgsmål.

Hvis du skal en tur til Frankrig eller Spanien må du endelig allerførst visitere gourmetfly.com

På gensyn ! Nick,

Med hjælp af Connie, Marianne...
(og Bobby !)"En route" to the Pyrenees...Picnics ude i det grønne...

Back to top